Föreningen

Bostadsrättsföreningen Vårdträdet Råcksta (f d Riksbyggen BRF Vårdträdet) bildades i maj 2008.

Vår fina förening består av två flerfamiljshus med 37 lägenheter (tvåor, treor och fyror) och ligger i Råcksta, Vällingby, granne med Beckomberga och Norra Ängby i Bromma och knappt en kilometer från Vällingby centrum.

Det är bra kommunikationer åt olika håll med buss, bil, cykel eller pendeltåg. Buss 115 har hållplats nästan utanför våra hus med täta turer till Vällingby centrum. Från Vällingby kan man fortsätta med tunnelbanans gröna linje eller med buss till olika destinationer.

All service ligger nära. ICA Söderberga som är PostNord ombud ligger på bara några minuters gångavstånd. Mest affärer och många restauranger finns i Vällingby centrum. Det finns flera daghem och skolor i närområden. Beckomberga sjukhus har vårdcentral och laboratorium, dessa finns även i Vällingby centrum.

Eftersom området är gammalt är det mycket grönska runtomkring. Det finns fina promenadvägar åt många håll t ex runt Kyrksjön i Bromma. Ängbybadet och Kanaanbadet med fina stränder, minigolf, café, bar mm. ligger på 15 minuters cykelavstånd.

Det är lätt att trivas i vår förening och i området med allt man behöver i lagom avstånd.